Back on my feet again

Gisteren na het laatste uitje met Jesse na Derick Ogilvie, zo rond Back on my feet 1 half elf 's avonds was mijn misselijkheid gezakt naar een 3. Nu na een goede nacht slaap, een ronde met Jesse, de marktboodschappen en een uurtje oefenzwemmen is het net of de dag van gisteren er helemaal niet geweest is. Het gaat vandaag heel behoorlijk. Waar een goede nachtrust al niet toe kan leiden.

Ik ga zo even pitten. Rose heeft tijdens alle momenten dat ik weg was het huis een grote Back on my feet again 2 beurt gegeven dus alles ziet er weer spic en span uit. Alleen Jesse heeft het altijd verschrikkelijk zwaar als er gestofzuigd wordt. Ze vindt dat een der ergste dingen die er is. Vuil maken is veel leuker dan dat brulbeest. Ik was vanmorgen de enige van mijn zwemgroep. De therapeut zit zelf even in de ziektewet, maar de oefeningen kan ik inmiddels zelf wel en zonder ben ik binnen de kortste keren weer stijf.

Later meer. Gegroet (bij het zoeken naar wat toepasselijke plaatjes kwam ik erachter dat er wel heel veel artiesten zijn die deze titel in hun repertoire hebben. Ik kon wel 50 plaatjes vinden)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s