Drukker dan verwacht

Snelle verandering Na wat onverwacht snelle veranderingen op onze afdeling. Onze manager gaf afgelopen dinsdag aan dat hij een andere functie binnen het ziekenhuis gaat doen, en was gisteren al voor het laatst. Degene die zijn functie nu overneemt doet dit per aanstaande maandag dus vallen er gaten. Wat Persoonlijk begeleidiers aangaande precies drie. Behandelplanoverleg As. dinsdag is de wekelijkse BeHandelPlanOverleg vergadering, en ik heb dus in de opengevallen plaats onverwachts toch een verslag te schrijven. Kortom een uitgebreid gesprek aangegaan over verleden, hetgeen de persoon in questie bij ons op de afdeling heeft gebracht, in kaart gebracht wat er allemaal is voorafgegaan aan acties Verslavingsprobleem door anderen en eens goed gekeken wat de persoon moet/kan/wil doen om zo mogelijk definitief van zijn verslavingsprobleem af te komen/ kan blijven. Het kwam goed uit want ik heb vandaag te maken met 4 patienten, en die brachten op zich niet veel werk Verslavingsprobleem 2 met zich mee. Het BHPO Verslag is inmiddels klaar en voorbesproken. De persoon voelt zich serieus genomen en we zijn goed > toekomst bezig geweest. Zoals gewoonlijk is eenzaamheid het grote probleem. Het niet kunnen delen van je problemen en thuis komen in een onverwarmd leeg huis is moeilijk. Het is logisch dat heel veel Serieus mensen dan tegen hun eigen grenzen oplopen. Rozegeur en maneschijn Wat dat betreft is het ontzettend plezierig en fijn om wel een relatie te hebben. Dat is weliswaar ook niet altijd rozegeur en maneschijn, en vaak heel hard werken maar toch altijd beter dan grootse eenzaamheid.

Kortom op mijn vierde avonddienst deze week kan ik me toch weer zinvol bezighouden en vanavond bij thuiskomst hebben we ook weer wat om met elkaar te delen. BAMI Van koolhydraat arm eten was vandaag geen sprake. Er stond Bami op het menu hier en dat was lekker maar zwaar. Vooral de sate was zwaar op de maag maar geeft voorlopig wel weer een vol gevoel. Ik had zojuist rose even aan de telefoon, en die had wel koolhydraat arm gegeten. Boontjes, sla en gemarineerde kippepootjes die we gisteren op de markt gekocht hadden. Pijnstiller

Vandaag is het wel erg kil. Ondanks een goede jas, en goed werkende pijnstillers Kil en koud voelt het stram en snerpend. Hier binnen valt het wel mee, en aangezien ik alleen aan het werk ben is wandelen toch geen optie, maar zometeen huiswaarts is het erg koud. Een voordeel, daarna snel tegen elkaar opwarmen met naast ons een kop warme thee.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s