Schaapscheerdersfeest Beatrixpark Schiedam

Vanmorgen vroeg even Jesse een ronde gegeven. Het goot van de regen, dus dat voorspelde niet veel goeds voor deze dag. Die vroege ronde nog voor het douchen en/of ontbijten voorkomt nog steeds lekkage en is dus dik de moeite waard.

09 Overzicht
Wel vroeg opgestaan want vandaag staat Rose samen met Ans en Nils met een kraam van de Wereldwinkel Schiedam in het Beatrixpark. Bij de Kinderboerderij, 07 Al voor de opening al gezellig het helaas gesloten Pannenkoeken restaurant en de speeltuin wordt ook dit jaar weer het Schaapscheerdersfestival gehouden. 01 Kraam in opbouw Meestal een heel gezellig samenkomen. We liepen na een goed en voedzaam ontbijt richting station Nieuwland en zijn via Bijdorp naar het Beatrixpark gelopen. Het was er al een drukte van belang. Zelfs voor opening was het al gezellig en ondanks dat het park 03 De schapen die hun jas nog gaan verliezen nog vochtig was zag het er mooi uit. De dieren in de kinderboerderij maakten een kabaal van jewelste, maar die zijn die vroege drukte 04 Pauw in volle pracht natuurlijk ook niet gewend.

Jesse hield zich ook gedeisd, want die moest tijdens de opbouw wachten aan het gele hek om de kinderboerderij. Ze mag natuurlijk de kinderboerderij niet op, al zou ze niets liever willen. 06 Rose en Ans bij onze kraam maar zoals gewoonlijk krijgt ze tijdens het wachten kilo's aandacht van mensen die haar zielig vinden.

Er hing om 10.15u al een gezellige sfeer 08 Kraampjes bij de speeltuin , Volop mensen van de dierenbescherming, de Hargahoeve, de Kattenopvang, maar ik heb ook kruidenkaas gezien, de dierenambulance, en vele andere kraampjes. Het is van 12.00 tot Schaapscheren16.00uur dus ga even kijken. Veel plezier!!

Schaapscheerdersfeest-Beatrixpark


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s