Een zware dobber

Alle werkzaamheden vallen tegen sinds mijn dagopname in het SFG. Ik heb me ook even niet aan het advies van de dokter gehouden om de Rivotril op te gebruiken. Ik merkte dat het gebruik als proef nog wel ging, maar toen hij maandag zei dat ik het potje maar leeg moest slikken en opgebruiken kwam ik in protest. De proef was uiteindelijk afgelopen maandag in het SFG, en ik ben wel erg benieuwd naar de resultaten maar ik had genoeg van de hallucinaties/nachtmerries/onrust die de inname met zich meebracht. Ik heb om te kunnen werken mijn rust veel te hard nodig en hoop dat het snel volledig uit mijn lijf verdwenen zal zijn. Een_zware_dobber_groot_

Gisterenavond kwam ik na een best zware dienst thuis en ik was erg moe, maar waar ik normaliter uitzie om mijn bed in te gaan en mijn rust te gaan beginnen kreeg ik het benauwd en was zenuwachtig naar wat de nacht nu weer in petto zou hebben. Mijn nachtrust was wel iets rustiger dan voorgaande nachten en ik ben nu wel weer in staat tot activiteiten, maar het blijft moeizaam gaan. Ook het opstaan om 07.00u á 07.30u is bizar moeilijk. 

Rose is nu voor de grote ronde met Jesse onderweg en ik ga zo naar "huize Frankeland" voor mijn fysiooefeningen in het zwembad. Misschien helpt dat om me weer wat beter te doen voelen.

De vergadering van de Wereldwinkel die ik gisteren door de onverwachtse ruiling op mijn werk heb moeen missen is goed gegaan. De vervangend voorzitster is een goede opvolger, hoorde ik van Rose. Dus ik kan volgend jaar september met een gerust hart afscheid als voorzitter nemen. Al viel de melding in het Breed Overleg van Rose, dat zij volgend jaar na acht jaar bestuur daar ook mee stopt zwaar. Ach ja het is niet anders.  Dobber

Voor de rest heb ik niet veel nieuws. Vanmiddag moet ik werken en morgen moeten we om 06.45u al in de taxi zitten naar het SFG. We hebben dan een controledag voor Rose. Foto's en een afspraak bij de enkelspecialist. Dat word nog lastig, want vanavond werk ik tot 23.00u. Dat wordt een kort nachtje. Dan slaap ik morgenmiddag wel bij.

Voor nu iedereen een goede dag. Die ga ik er ook van proberen te maken. Gegroet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s