Twools

TwoolsVanavond gaan Rose en ik voor de tweede keer dit jaar naar het scapino ballet. De eerste keer was in ik geloof februari en ter ere van mijn verjaardag had Rose kaartjes gekocht voor Songs for Drella. Waanzinnig was dat, en omdat ze per ongeluk dubbel kaartjes had ingekocht gaan we vandaag voor een tweede keer. Het voelt ook echt weer als uitgaan, en dat werd dik tijd. Verslag volgt.

 TWOOLS 13

 

Scapino's jaarlijkse dansfestival TWOOLS is een must voor liefhebbers van dans, theater, én entertainment. TWOOLS is een snelle, non-stop presentatie van korte dansstukken, gemaakt door meerdere choreografen. In TWOOLS 13 zijn dit artistiek leider Ed Wubbe, huischoreograaf Marco Goecke, jonge internationale gastchoreografen Felix Landerer, Heidi Vierthaler, Allessandro Pereira en Scapino danser Min Li.

Met special guest Ellen ten Damme
Wubbe en Ten Damme werken samen aan verschillende dans- en muziekacts met als uitdaging het samenbrengen van de verschillende disciplines. In Wubbes choreografieën zal Ten Damme zowel zingen, musiceren als dansen en zichzelf begeleiden op piano, gitaar en viool. Naast bestaand repertoire geeft zij een sneakpreview van enkele recent opgenomen Nederlandstalige nummers. Muziek,  intieme duetten en groepstukken met de dansers van Scapino en Ten Damme lopen als een rode draad door TWOOLS heen. http://www.scapinoballet.nl/nl/pages/voorstellingen+twools_13_juni_2011 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s