Wat een kul zeg !!!!

Koersval-bord

We kwamen terug uit de stad zojuist en op de radio is Standpunt NL. Er zijn wel vaker volkomen uit de lucht gegrepen standpunten en ja hoor ook vandaag. Ik had me er al eerder aan geergerd, maar vandaag wederom.

Waar gaat het om. Om de Schietpartij in Alpen aan de Rijn. Natuurlijk een ramp, en ook schandalig dat de politie deze jongen gewoon een Wapenvergunning wapenvergunning heeft verstrekt, maar wie krijgt indirect de schuld. Niet de verstrekkende politiebeambte, maar de GGZ. Het feit dat je medisch dossier geheim is is een recht van de patiënt, en dat maakt het veilig om met je Ggz ned behandelaar, je dokter, je verpleegkundige of een begeleider te praten en dat niet alles zomaar kan worden doorverteld.

Als de rechter daarom echter vraagt dan kan in uitzonderlijke gevallen besloten worden om inzege te verlenen. Dat is hier helemaal niet gebeurd. Mede omdat al bekend was dat de persoon in questie schizofreen was en las had van stemmen. Daaruit was veilig te concluderen dat een wapenvergunning niet verstandig was. Ze hebben gewoon niet in de papieren gekeken. Speculeren

Soms denk ik waar zit het in vedesnaam het gewone gezonde verstand?

Idem met het feit dat de beurzen zich na alle ellende Eurobiljetten die de speculanten de vorige keer te weeg gebracht hebben nu weer met Italië, Portugal, Ierland en Griekenland doen waardoor de rentetarieven krankzinnig hoog oplopen. Het speculeren op het failliet van deze landen komt zo gewoon uit Beurskoersen als we niet oppassen. En uitgerekend naar die idioten luiteren we. Die lui die daar stinkend rijk van worden en er plezier in hebben de boel te belazeren. Hopeloos. Zijn we nou zo stom?  Ja kennelijk. We zijn als mensen gewoon niet in staat te leren van eerder gemaakte fouten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s