Target accomplished

Target

Tevreden blikken Rose, Jesse en ik terug op de afgelopen dagen. Conclusies trekken over mogelijke gevolgen doe ik nog niet, daarvoor is het te vroeg. Dat hebben eerdere ervaringen me/ons geleerd, maar we zijn weer thuis en hebben een uitje met overnachting goed overleefd.

Sterker nog we hebben het heerlijk naar onze zin gehad in het Limburgse land. Sandra, een vriendin die ik nog langer ken dan Rose zelfs is Sarah geworden en we zijn dat heerlijk bij haar en haar kinderen gaan vieren. Je kunt je daar zeer welkom Target (1) voelen en we zijn dan ook heerljk verwent.

Gisterenavond zijn we tijdens onze terugweg in Breda een warme hap gaan eten bij Centre Court. Het was eenvoudig maar lekker, en we zijn bij thuiskomst na het uitgebreid te eten geven van de katten en Jesse nog een rondje gegegven te hebben lekker plat gegaan. En dat bed is en blijft het echte thuisbed en dat voelt top. We hebben dan ook eenn lange nachtrust achter de kiezen, langer dan normaal. Jesse kreeg haar eerste ronde pas om 09.00u. Die stond op springen, want die had gisteren in Breda min of meer soep gegeten. We hadden om een bak warm water gevraagd, maar dat was een beetje grote bak, dus toen we die vermengden met haar eten was het een enorme bak soep die ze vervolgens helemaal leeg soupeerde. Mission accomplished

Jesse heeft ook genoten van alle aandacht de afgelopen dagen. Ze heeft een mega portie aandacht gehad van alle aanwezigen en daar leeft ze altijd helemaal van op. Ze heeft afgelopen nacht met haar "kind", een elandpop waardoor ze nooit eenzaam in haar mand ligt op haar kop geslapen met de poten in yogahouding in de lucht. Een prachtig gezicht en ze snurkte ook een beetje, net als daarvoor toen ze aan ons voeteneind lag, en waaks was.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s