Hysterie

Hysterie
Wat leven we toch in een rare tijd. Histerie regeert de beurzen. Het lijkt wel alsof er alleen idioten rondlopen. Overal paniek. Er wordt zoveel geleuterd dat zelfs de ergste voorspellingen waar worden. We praten ons met zijn allen het graf in. Rentetarieven lopen zo ongelooflijk op dat terugbetalen zelfs voor de rijken onmogelijk word. Waar zijn we in vredesnaam mee bezig.

Ik heb nu gedurende het ontbijt vanmorgen even naar radio 1 zitten luisteren, en wat zijn de nieuwsberichten. Elkaar tegensprekende regeringsleiders, de crisis in America tussen Republikeinen en de Democraten, die door de T party volledig lam geslagen zijn. Terroristen in Africa die hulporganisaties gijzelen voor losgeld om hulp te mogen geven. Engelse politici die zich slecht kleden. Lagere beurzen, en de idioten die de sterkte van een land van cijfers voorzien en daar rijk mee worden. Een aaneenschakeling van nieuws wat paniekerig maakt en vrijwel zonder inhoud blijft.

Ik ga nu maar weer mijn eigen gang, terwijl Rose met Jesse aan het lopen is. Ik maak van deze kans gebruik om vandaag toch even te gaan oefen zwemmen. Ik moet mezelf uiteindelijk toch in conditie houden. Iedereen in deze idiote samenleving toch een goede dag toegewenst. Gegroet.

Hysterie2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s