2e thuisdag en OPROEP

Logo-Animal Rescue Update: Sinds gisteren voor enkele dagen thuis. Het doet me goed. In plaats van 1 maal anderhalf uur rust doe ik dat nu twee maal per dag en daar komt zo mogelijk nog acht uur bij voor de nacht. Ik heb het keihard nodig. Helaas was er een kink in de kabel gekomen in het plan om iedere twee en een halve a drie maanden tenminste 1 WEEK Vakantie in te bouwen. Wel door mij aangevraagd, maar uiteindelijk niet gekregen. Daardoor ben ik toch weer even over mijn grenzen heengegaan. Ik heb vandaag mijn directe baas gebeld en hem vertelt dat ik naar verwachting aanstaand weekend weer gewoon kan werken. Ik neem nu drie hele dagen extreme rust en ik denk daaraan genoeg te hebben. In tegenstelling tot een vorige uitval voelde ik in dit gesprek ondersteuning van zijn kant. Tegelijkertijd heb ik eens in mijn ziekteverzuimcijfers van de afgelopen twintig jaar gekeken en daaruit blijkt dat sinds de diagnose poli myositis is gesteld ik in totaal minder ziektedagen heb dan daarvoor. Ik heb uiteindelijk mijn leven grondig bijgesteld en de haast er vrijwel uit verwijderd en dat levert op dat ik heel behoorlijk functioneer. Chronisch ziek en al.

Vandaag heb ik niet stil gezeten, maar wel duidelijk extra gerust. Ik merk dat dit goed doet, en mijn duizeligheid en hartkloppingen nemen in ieder geval niet toe. Kortom ik maak goed gebruik van mijn "waarschijnlijk" drie ziektedagen. 

Vandaag toch even naar de markt gegaan en ondanks het feit dat we geen geld wilden uitgeven hebben we een waanzinnige winterjas gekocht voor Rose. Een echte Rose jas. Foto volgt nog wel. Het is een gevoerde rode jas met een konijnenbontkraag. Werkelijk prachtig. Gelukkig wordt al gauw het salaris gestort, want dit was een onvoorziene uitgave. Bij thuiskomst twee uur heerlijk en diep gepit, en daarna het nodige op de computer gedaan. Onder andere het stuk uit Amorgos, wat veelvuldig gelezen word. Top.

Logo-Animal Rescue 2
Verder kan ik iedereen adviseren om regelmatig, liefst DAGELIJKS te klikken op de site van animal rescue. Die site wordt gesponsort en met iedere klik komt er geld vrij voor hulp en eten, zonder dat het je zelf een cent kost. Het kost alleen een klein beetje tijd, en dat moeten we toch kunnen vinden voor zo'n goed doel. DOE ALLEMAAL MEE A.U.B. ?? http://www.theanimalrescuesite.com/clickToGive/home.faces;jsessionid=092C5A6865D714D190A67F18C2DBE735.ctg-c?siteId=3&link=ctg_ars_home_from_ars_campaign_sitenav

Voor nu vind ik het weer genoeg. Ik ga voor de TV zitten en niks meer doen voor de rest van de dag. Alvast bedankt voor het klikken. Er zijn zoveel dieren in nood. De groeten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s